Missie

Ik wil je graag  ondersteunen om een vitaal leven te leiden en gezond en gelukkig oud te worden. Niet pas als je 60 bent, maar het liefst al veel eerder. Door je te helpen de dagelijkse stress aan te pakken en balans te vinden op alle gebieden van het leven. Ayurveda biedt je hiervoor vele mogelijkheden: door middel van voedings- en leefstijladviezen die bij jouw unieke persoon passen. Met massages en yoga die jouw lichaam en geest ondersteunen. En met extra ondersteuning van op de persoon afgestemde kruiden en (natuur)coaching in speciale levensfasen en in tijden die meer dan normaal van je vragen (alle soorten stress, ziekte). Ieder heeft zo zijn uitdagingen in het leven, het is jouw keuze hoe je daar mee omgaat. Gezond oud worden, "To grow old gracefully", zei een van mijn docenten eens, dat is wat ik je gun.

 

 

Visie

Leven

Het leven is , in mijn visie, een mooi en kostbaar geschenk. Daar moet je dan ook zorgvuldig mee omgaan.  Hierbij wordt ik  geïnspireerd door de Ayurveda . Vaak vertaald als "de wetenschap van een lang en gelukkig leven". Een holistische zienswijze met aandacht voor lichaam, geest en ziel, die alle aspecten van het leven omvat. Gezonde voeding, met aandacht klaargemaakt,  is essentieel.  Voeding betekent echter niet alleen eten, maar ook hoe je je huid verzorgt (voeding voor je huid dus) en hoe je je geestelijk en in relaties  voed. Laat je je gek maken door de waan van de dag of maak je bewuste keuzes en  kun daardoor bij jezelf (leren) blijven. We struikelen en staan weer op. Zo spinnen wij onze levensverhalen. En die verhalen, die doen ertoe.

 

Liefde

Liefde is een essentieel onderdeel van het leven. Als mens kunnen we niet zonder, het verbindt ons met elkaar.  Bij Leven bij Cerridwen komen liefde en  passie voor natuur, gezondheid en kruiden samen met liefde en passie voor mensen. In onverdeelde aandacht.

 

Natuur

Als kind al begon de liefde voor de natuur. Wij zijn onderdeel van die natuur, en zij zit in ons.  Die band is er altijd. Daarom werken we bij Leven bij  Cerridwen graag in en samen met de natuur. Door af en toe iets terug te geven aan de natuur blijft de balans tussen mens en natuur bestaan. En vooral: geef je over aan je eigen natuur en leef je eigen ritme. Wees jezelf. Dan vinden wij elkaar.

 

Puurheid

Kruiden en andere grondstoffen die ik inkoop zijn puur en grotendeels van biologische oorsprong. Dus onbespoten en zuiver. Dat vind ik belangrijk voor jou, omdat ik je het allerbeste gun en ook voor onze natuur, om haar zo min mogelijk te belasten. De kruiden zijn geroken, bekeken en geproefd voordat ze verwerkt zijn. Veel kruiden staan bekend om hun (geneeskrachtige) werking en deze oude kennis wordt als basis gebruikt voor de producten die uit "de ketel van Cerridwen" komen. Daarnaast betekent puur ook dat ik alleen producten maak als ik lekker in mijn vel zit. En als je mij ontmoet, dan ontmoet je me puur en zonder franje.

 

Verbinding

Verbinding betekent voor mij, verbinding tussen lichaam en geest, met jezelf, met de mensen in je  omgeving, met de natuur, met het grote geheel. Ook het woord yoga betekent verbinding. Graag ontmoet ik jou in verbinding met elkaar.