Meer rust in je hoofd? Karna Purana!
Ayurveda · 17/05/2022
Stress? Last van je oren? Overprikkeld? Of zit je veel aan de telefoon? Lees dan vooral verder, want dan is Karna purana zeker een weldaad voor jou!
Bloesemremedies: de kracht van een plantenziel
Lifestyle · 15/01/2021
Bloesemremedies zijn een balsem voor de ziel. In tijden van stress kunnen ze je ondersteunen om terug in balans te komen. Je onbalans wordt zo een groeikans! Lees hoe ze je kunnen ondersteunen!

Lifestyle · 10/11/2020
Hoe vind je rust en balans in Coronatijd zodat stress en emoties niet met je op de loop gaan. Je leest het in dit blog
Lifestyle · 10/04/2020
Als je thuis moet blijven, wat is dan een mooiere bezigheid zo vlak voor Pasen als zelf eieren verven met natuurlijke materialen.

Recepten · 04/04/2020
Recept brandnetelsoep.
Lifestyle · 21/03/2020
Het wordt lente! Ja! Het wordt lente, ik weet het zeker! De koolmeesjes in de tuin zijn druk, druk, druk. En ook aan en de planten is het te merken. De eerste blaadjes van...

Lifestyle · 05/03/2020
Vanmorgen kwam er op facebook een post langs van een vriendin. Hij was een paar dagen geleden al gepost, maar werd me nu pas voorgeschoteld. Precies op het goede moment...
Lifestyle · 19/01/2020
Deze week kwam het ter sprake in een van de yogalessen die ik geef: de griepepidemie is weer begonnen. Om me heen valt het tot nog toe wel mee, maar ook ik zag in de media "Mogelijk griepgolf in aantocht" al voorbij komen. Daarom een tips om de kans op een griep zo klein mogelijk te maken (of hem helemaal niet te krijgen).

Recepten · 29/12/2019
Rond de feestdagen eet je eigenlijk altijd te veel en vaak vloeit de alcohol rijkelijk. Eigenlijk heb je behoefte aan wat anders. Feestelijk, verwarmend zonder alcohol en makkelijk zelf te maken. Fantastische Glühwein recepten maak je zonder alcohol. Puur Genieten!
Lifestyle · 26/04/2019
Laatst wat ik met mijn lief en een deel van zijn gezin in een dierentuin. Op zondagochtend, heerlijk rustig. Genietend van het samenzijn, het weer, de dieren en het landschappelijke. Al slenterend viel het me weer eens op: hoe lekker dieren kunnen liggen te slapen. Soms in de meest onmogelijke houdingen.... Hoe doen ze dat toch?...

Meer weergeven