Consulten

In verband met drukte in de praktijk kun je op dit moment geen consulten afspreken.

Voor een ayurvedische massage kun je wel een afspraak maken.

 

Je ervaart stress-gerelateerde klachten en wil graag weer meer in balans en lekkerder in je vel zitten.  Ayurveda kan je daarbij helpen!

 

Tijdens het eerste consult stel ik je vragen over je voeding, leefgewoonten en eventuele klachten.

Ook kijken we uitgebreid naar jouw energie en stressniveau.  Om een volledig beeld te krijgen voel ik je pols, bekijk je tong en soms voel ik ook je buik. Aan de hand van dit alles  stel ik een advies samen waarin voeding, leefstijl, en eventueel kruiden wordt meegenomen. Kleine veranderingen maken vaak al een groot verschil.

 

Indien van toepassing en gewenst kunnen ook yoga- en andere  ontspanningsoefeningen worden aanbevolen. Daarnaast  kunnen massages met warme olie een onderdeel van het behandelplan zijn om je overprikkelde zintuigen  te kalmeren of gespannen spieren weer tot rust te brengen.

Je krijgt dit advies binnen een week na het consult per email uitgewerkt toegestuurd. Hiermee kun je thuis direct praktisch aan de slag.

 

In vervolgafspraken kijken we hoe jouw lichaam reageert op de adviezen of behandelingen  en kijk ik welke stappen nodig zijn voor verder herstel en balans. Dit kunnen kruiden zijn, maar ook andere behandelingen. Heb je langdurige of hardnekkige klachten, houd er dan rekening mee dat je herstel tijd nodig heeft en er vaak meerdere behandelingen nodig zijn.

 

Wil je een afspraak alleen voor een ayurvedische massage dan kan dat ook. Dan krijg je na een kort gesprek meteen een massage.

 

Ben je nieuwsgierig hoe je jouw leven een boost kan geven? Hoe je minder stress  en meer vitaliteit & balans ervaart en ben je gemotiveerd om dingen te veranderen en op ontdekkingsreis te gaan?

Dan maak ik graag kennis met je en vertel ik je graag wat ayurveda en meer  voor je kan betekenen.


 

Alle adviezen die je tijdens een consult of behandeling krijgt zijn maatwerk. Dat betekent dat ze in deze situatie en alleen voor jou bedoeld zijn en niet zonder meer toepasbaar zijn in andere situaties of voor andere mensen. De adviezen vervangen nadrukkelijk geen reguliere medische en/of psychische hulp. Als klachten langer aanhouden ga dan altijd naar je (huis)arts! Dit kan in bepaalde gevallen zelfs mijn zeer dringende advies zijn! Ik streef altijd naar samenwerking tussen reguliere gezondheidszorg en natuurgeneeskunde. Samen weten we tenslotte het meest. Ik raad je dan ook aan je behandelend (huis)arts op de hoogte te brengen van je bezoek.