Natuurlijk jezelf zijn...

“Ervaar de helende kracht van de natuur,

ieder moment, ieder seizoen opnieuw!”


Ben je over het algemeen gezond, maar wil je graag een gezondere levensstijl?

Wil je je meer ontspannen voelen? Wil je je vitaal en lekker in je vel voelen?

Heb je klachten als stress of burn-out, hoofdpijn, slapeloosheid of spijsverteringsklachten?

 

Wil jij weer natuurlijk jezelf zijn?

En wil je daar graag extra hulp bij?  Dan kan ik je helpen!

 

In verband met de regels omtrent de huidige lockdown vanwege COVID-19 vinden consulten alleen online of via de telefoon plaats. Behandelingen kunnen op dit moment helaas niet plaatsvinden.

 

Hoe

Afhankelijk van jouw vraag kan ik je verschillende oplossingen bieden. Deze bestaan uit een of meerdere gesprekken of behandelingen of een combinatie hiervan. Bijvoorbeeld foodcoaching als je gezonder wil gaan eten of een natuurcoaching om de nodige inspiratie op te doen. Een combinatie van ayurvedische massage, foodcoaching, fytotherapie en natuurcoaching bij stressgerelateede klachten of yoga en ayurvedische massage bij bepaalde rugklachten. Iedereen is uniek en daarom is een oplossing altijd maatwerk.

Tijdens een (gratis) telefonische kennismaking kijken we wat ik voor jou kan betekenen en als het klikt maken we een afspraak. Afhankelijk van jouw vraag vul je van te voren eventueel een vragenlijst in. Tijdens dit gesprek bespreken we deze. Samen met jou bekijk ik waar de onbalansen liggen, welke ondersteuning nodig is en stel ik een pakket op maat voor je samen. Kom je specifiek voor een massage, dan krijg je na een kort gesprek meteen een massage.

.

Voor wie

 • Als je alles wil weten over wat voor jou gezonde voeding is (en misschien wel een paar kilo eraf of juist erbij) en hoe je dat in het leven van alledag aanpakt.
 • Als je je minder gestresst en meer ontspannen wil voelen
 • Als je meer en gezonder wil bewegen
 • Als je inspiratie wil om nieuwe wegen in te slaan
 • Als je preventief klachten wil aanpakken
 • Als je klachten hebt als: ,
  Stressgerelateerde en burn-out klachten
  - Hoofdpijn, vermoeidheid, slapeloosheid - Hormoonproblemen als PMS en menstruatieklachten Eczeem en andere huidklachten - Spijsverteringsklachten
 • Als je ondersteuning wil bij ADHD en autisme 

 

Belangrijk:

Alle adviezen die je tijdens een afspraak krijgt zijn maatwerk. Dat betekent dat ze in deze situatie en alleen voor jou bedoeld zijn en niet zonder meer toepasbaar zijn in andere situaties of voor andere mensen. De adviezen vervangen nadrukkelijk geen reguliere medische en/of psychische hulp. Als klachten langer aanhouden ga dan altijd naar je (huis)arts! Dit kan in bepaalde gevallen zelfs mijn zeer dringende advies zijn! Ik streef altijd naar samenwerking tussen reguliere gezondheidszorg en natuurgeneeskunde. Samen weten we tenslotte het meest. Ik raad je dan ook aan je behandelend (huis)arts op de hoogte te brengen van je bezoek.